metalen ventilatiekanalen

Metalen ventilatiekanalen

Onze kanalen zijn voorzien van luchtgaten met met afgevlakte randen om beschadiging van het product tegen te gaan!

De halfronde metalen ventilatiekanalen worden gebruikt voor de ventilatie van agrarische producten. Ze zijn vervaardigd van gegalvaniseerde staalplaat met golfprofiel. De golven in het kanaal hebben enkele sleufvormige openingen in het onderste deel van het element. Op die manier wordt ook het product aan de zijkant van het kanaal geventileerd. De bovenste rij gaten van het ADP schaaldeel zijn aan de zijkant enigszins verschoven naar boven wat de uittreding van de lucht naar de bovenkant van het kanaal enorm bevordert.

Zeer belangrijk is dat de ovale gaten in de plaat worden geponst na het golven. Hierdoor ontstaat een luchtgat met afgevlakte randen. Deze aparte bewerking is garandeert dat het product niet beschadigd wordt als het bovenop het schaaldeel wordt gestort. Het product kan ook niet in de scherpe randen blijven steken en zodoende de luchttoevoer niet afsluiten.

Elk kanaal is samengesteld uit elementen van verschillende grootte, afhankelijk van de storthoogte van het product en de hartafstand van de kanalen.