universele bewaarcomputer - UBC

Universele bewaarcomputer - UBC

Een optimale bewaring van uw product met een bewaarcomputer volgens uw specifieke wensen en door gebruik te maken van de meest moderne automatiseringstechnieken !

Onze bewaarcomputer is een zelfontworpen meet- en regelsysteem voor de akkerbouw. De UBC staat in voor het drogen, koelen, en bewaren van akkerbouwproducten. Wij werken met een centrale bedieningsunit met aanraakscherm of touch-screen, al dan niet in combinatie met tablet of smartphone.

De drukventilatoren, anti-condensventilatoren, in- en uitlaatluiken, kachels, … worden aangestuurd volgens de parameters berekend vanuit de universele bewaarcomputer. De waarden van de verschillende sensoren kunnen afgelezen worden op het aanraakscherm : buiten-, kanaal-, product- en ruimtetemperatuur, CO2, toestand luiken, kachels, relatieve vochtigheid, regenmeter, …

Wij bieden u een uiterst flexibele klimaatregeling aan, volledig op maat van de klant. Door de universele PLC sturing kunnen extra functies of uitbreidingen steeds bijgeprogrammeerd worden !